Sun World Newsletter

Scientific Studies

MYO-SUN®PLUS, continuarea unui brand de succes!

 • 21/09/2016 - 24/09/2016
 • MYO-SUN®PLUS, continuarea unui brand de succes!

 • In perioada 21-24 septembrie 2016 a avut loc la Craiova al XI – lea Congres al Asociației de Endocrinologie Clinică din România  (AECR). Divizia de Endocrinologie – Ginecologie a participat cu un simpozion în cadrul congresului, susținut de doamna dr. Roxana Roșca, medic primar endocrinologie, șef secție în cadrul Sp. CI Parhon. Beneficiile produselor evidențiate, 4 BONES®PLUS și MYO-SUN®PLUS au stârnit interes în randul medicilor prezenți în număr mare în sala de lucrări datorită studiilor prezentate.

  In decursul celor 4 zile, discuțiile cu medicii s-au axat pe noua formulă a produsului MYO-SUN® și anume MYO-SUN®PLUS și pe multiplele beneficii aduse de N-acetil cisteină și Vitamina D3, cât și pe inovativa înlocuire a acidului folic de către ultima formă de folat biologic activ, Quatrefolic®.

  Marea parte din colaboratorii noștri din zone diferite ale țării,  au devenit nostalgici cu ocazia revederii orașului și a locului unde au studiat , congresul desfășurându-se chiar în cadrul Universității de Medicină Craiova.

  Cu siguranță informațiile oferite de către colegii noștri de la stand și întarite de utilitatea studiilor prezentate vor întări imaginea companiei Sun Wave Pharma în rolul său de a participa la crearea unui viitor mai sănătos.

   

  Liliana Moțiu

  Area Sales Manager

  Divizia Endo-Ginecologie