Sun World Newsletter

Scientific Studies

SunMag B6 – compoziția optimă de magneziu și B6

 • 12/04/2016
 • SunMag B6 – compoziția optimă de magneziu și B6

 • Cu toții ne simțim uneori indispuși, triști, lipsiți de chef, pesimiști, fără o cauză anume! Organismul nostru ne spune că avem o nevoie clară de magneziu și vitamina B6, pe care trebuie să o corectam imediat.

  Magneziul contribuie la peste 300 de reacții chimice care ajută la buna funcționare a organismului în fiecare zi. Mai mult, magneziul este responsabil și de menținerea echilibrului sistemului nervos central, existând studii clinice care arată că un deficit de magneziu va duce la instalarea simptomelor depresiei.

  Vitamina B6 este implicată în sinteza serotoninei, hormonul fericirii, care înlătură anxietatea și depresia, reglează dispoziția și accentuează sentimentele pozitive.

  Sun Wave Pharma vă oferă compoziția optimă de magneziu și vitamina B6, SunMag B6!

   

  Privește viața cu drag! Ia SunMag. Cu B6!

   

  SunMag B6, datorită compoziției optime de magneziu și B6, te ajută să zâmbești, să privești cu drag la tot ce te înconjoară!

  Alăturarea celor două componente în SunMag B6, are efect sinergic, contribuind la funcționarea normală a sistemului nervos și îmbunătățirea funcției neuro-cognitive.

  SunMagB6 combină dozele necesare optime de magneziu și vitamina B6 pentru o stare de bine în fiecare zi, eliminând simptomele de indispoziție, lipsă de chef, tristețe, pesimism.

  SunMag B6 îți redă buna dispoziție, te ajută să zâmbești, să fii vesel, optimist!

   

  Carmen Bălașa – Brand Manager

  Divizia Pharmacy