Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

De multe ori mancam din reflex sau pe fuga, fara sa ne mai gandim daca mancarea respectiva este sanatoasa sau nu, daca este in cantitate adecvata sau nu, daca respectam un anumit program cu 3 mese pe zi sau nu. In viata actuala, foarte multi factori, cum sunt stresul, fumatul, consumul de alimente tip fast-food sau de alimente foarte picante sau cu un continut foarte ridicat de grasimi, sucurile carbo-gazoase, cafeaua in exces, consumul de alcool sau de medicamente antiinflamatorii pot contribui la aparitia hiperaciditatii gastrice.

Hiperaciditatea gastrica inseamna ca stomacul secreta in exces suc gastric, care este compus din acid clorhidric si pepsina (o enzima care deface proteinele din carne), iar acest exces poate sa lezeze mucoasa proprie a stomacului si sa produca simptome neplacute. Simptomele date de hiperaciditate pot fi: greata, durere, arsuri, regurgitatii acide, balonare, varsaturi. Daca aceste simptome nu sunt controlate in primul rand prin schimbarea obiceiurilor alimentare si a stilului de viata (mai putin stress) ele pot evolua catre afectiuni serioase ale stomacului asa cum sunt gastrita sau ulcerul.

Remediul natural pentru hiperaciditate - Topacid

In caz de hiperaciditate gastrica, pentru ameliorarea rapida a simptomelor, scaderea secretiei acide si protejarea mucoasei stomacului de actiunea sucului gastric acid, exista un remediu natural, Topacid, care contine extracte de Lemn dulce, Sparanghel, Trandafir si Tinospora cordifolia.

Aceste extracte naturale au dovedit actiuni benefice la nivelul stomacului, reducand cantitatea de acid produsa si efectul agresiv al acestuia asupra stomacului, au favorizat factorii de aparare proprii, au exercitat actiuni antioxidante, ajutand la mentinerea integritatii celulelor care alcatuiesc mucoasa gastrica.

In plus, extractul de lemn dulce s-a dovedit ca inhiba adeziunea la mucoasa gastrica umana a unei bacterii extrem de periculoase, Helicobacter pylori, care este factorul determinant al aparitiei ulcerului (medicii folosesc in mod curent expresia: “Nu exista ulcer fara Helicobacter Pylori”). In felul acesta Topacid protejeaza de infectarea sau re-infectarea cu H.Pylori, fapt extrem de important pentru protejarea stomacului.

Topacid poate fi administrat pe termen lung, deoarece nu produce efecte adverse, iar la intreruperea terapiei cu Topacid nu apare agravarea simptomelor, asa cum se intampla la alte preparate pentru stomac. In plus Topacid exercita si efect anxiolitic si adaptogen, favorizand scaderea impactului pe care factorii nervosi si stresul il au la nivelul secretiei acide.

Topacid – Echilibreaza NATURAL balanta gastrica!