Sun World Newsletter

Scientific Studies

Mesaj de la Ceo

Yogish Agarwal, CEO Sun Wave Pharma

Îngrijirea Naturală şi Calitatea Vieţii

Natura, aşa cum ştim cu toţii, nu este numai frumoasă, dar este şi un furnizor important. Furnizor al oricărei nevoi de bază. Fie că este Aer, Mâncare, Apă, Adăpost sau Sănătate şi energie Nelimitate.

Natura de asemenea, se îngrijeşte să vindece diverse boli, fără riscuri.

Sun Wave Pharma se angajează să aducă beneficiile naturii la uşa tuturor în România şi Europa de Est şi Centrală.

Sun Wave Pharma se străduie să onoreze acest angajament prin produse terapeutice naturale la standarde internaţionale, produse în cele mai bune facilităţi de producţie.

Sun Wave Pharma, de asemenea, înţelege clar că doar medicii, pot înţelege corect natura bolii şi pot decide tratamentul corect, care este eficient şi totuşi sigur.

Sun Wave Pharma îşi promovează produsele Naturale& Nutriţionale către medici prin 254 de reprezentanţi în teren.

Promovăm o gama largă de produse Naturale în domeniile Gastroenterologie, Obstetrică & Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Reumatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie şi ORL prin 9 Divizii strategice acoperind întreaga Românie.

Ne mândrim că am obţinut poziţia numărul 1 în România în 2014 în segmental medicinei alternative şi în ne dorim consolidarea acestei poziţii de lider şi în anii următori.

Ne amintim mereu ce a spus Mahatma Gandhi:

“Wealth Only with Work,
Knowledge Only with Character,
Business Only with Morality