Cariere

La SunWavePharma – Making Tomorrow Healthier

Oportunități de Cariera

Succesul companiei noastre se bazează pe patru piloni: inovațiecolaborarecredibilitate medicală și încredere. Investim în știință și credem cu tărie că sănătatea optimă nu este o întâmplare, ci este un proces susținut. Acesta este motivul pentru care ne implicăm activ în dezvoltarea și susținerea angajaților noștri. Dacă onestitateaintegritatea si respectul sunt valori care te reprezintă şi dacă eşti convins că munca susţinută îţi va aduce succes, te invităm să faci parte din marea echipă SUN WAVE PHARMA și să devii un ambasador al companiei noastre.

Dacă ești interesat de unul din posturile disponbile și îți dorești un mediu de lucru ce favorizează acumularea de cunoștințe, experiență și abilități, te încurajăm să ne trimiți CV-ul la adresa recrutare@sunwavepharma.com.

De ce SWP

La Sun Wave Pharma, suntem angajați într-o continuă călătorie de schimbare și dezvoltare. În fiecare zi, ne străduim să fim mai buni, mai puternici, mai aproape de clienți. Ne dorim să răspundem cât mai eficient nevoilor lor, să continuăm procesul de inovare în domeniul științei și să facem progrese tot mai mari către un viitor echilibrat și sănătos, pentru fiecare dintre noi și pentru fiecare dintre voi.

Suntem conștienți că aceste obiective nu ar fi posibile fără dedicarea și pregătirea excepțională a angajaților noștri şi fără pasiunea lor neobosită care ne inspiră în fiecare zi. Suntem hotărâți să sprijinim dezvoltarea profesională și personală a fiecărui membru al echipei noastre și să le oferim tot suportul de care au nevoie.

La Sun Wave Pharma, lucrăm împreună pentru un mâine mai sănătos.

At Sun Wave Pharma, we work together for a healthier tomorrow.

Viața @ SWP

CSR at Sunwavepharma

CSR at Sunwavepharma

Together for Nature! At Sun Wave Pharma, we understand how important it is to protect the environment and do everything we can to build a healthier and...

citește mai mult

Beneficii

La Sun Wave Pharma, ne dorim întotdeauna să fim alături de angajații noștri și să le oferim sprijin în toate activitățile care îi pot ajuta să se dezvolte la nivelul următor. În acest sens, am realizat un program de beneficii cuprinzător, conceput pentru a răspunde nevoilor și dorințelor lor actuale și pentru a-i ajuta să își îmbunătățească stilul de viață, sănătatea și echilibrul în viață.

Beneficii medicale

Bonuri de masă

Decont transport

Discounturi produse SWP

Program flexibil

Parteneriat ING

Discounturi

Decont ochelari de vedere

Dezvoltare

La Sun Wave Pharma, angajații sunt esențiali pentru activitatea noastră. Ei ne inspiră și ne motivează să ne atingem obiectivele și să creștem împreună. Pasiunea, determinarea și entuziasmul lor ne arată în fiecare zi că nimic nu ne poate opri să construim împreună un mâine mai sănătos.

Pentru noi, este esențial să fim alături de angajați la fiecare pas al evoluției lor, să le oferim susținerea și resursele de care au nevoie pentru a-şi atinge obiectivele profesionale. Tocmai de aceea, investim constant în organizarea programelor de dezvoltare pe care le construim cu mare atenție pentru a fi cât mai utile, complexe și variate.

Programele de dezvoltare Sun Wave Pharma sunt menite să susțină fiecare angajat în obţinerea sau îmbunătăţirea abilităţilor de care au nevoie pentru a-și îndeplini obiectivele, indiferent cât sunt de mari sau provocatoare.

Fie că vorbim de abilități practice sau de soft skills, programele răspund nevoilor lor actuale şi îşi propun să le ofere informații cu adevărat utile în evoluţia lor pe termen lung.

În plus, pregătim și programe speciale de leadership pentru a veni în întâmpinarea angajaților care se pregătesc să preia rolul de manager de echipă. Știm că oportunitățile de creștere vin cu noi responsabilități, așa că suntem alături de fiecare angajat pentru a face procesul de tranziție către poziții superioare cât mai uşor.